25 November 2008

CoVeR MaJaLaH


Aku berasa sungguh bangga saeng aku masuk majalah!!!
i LoVe U KaMaRuL!!

Notis*

kepada sesiapa nak jawapan bi, bley msg kat aku..aku da pasing kat owg2 yang baek nagn aku..sesiape blom trime, dia jarang msg nan aku n tak baek nan aku!!huhu^^

MORAL VALUE
Msg la ngan aku!!

23 November 2008

design baju



pilih tang mana satu design....
pastu ejah2 sendiri......ok
sapa nak soft copy tulis alamat ni
http://www.2shared.com/file/4337645/93cf66ca/baju_kelas.html
>J-Well<

22 November 2008

video

19 November 2008

SATU UNDI UNTUK KLAS...

undi la pilihan anda..
juz 2 tgk undian anda...
ptut ke klas dibubar??
~undi kt bawah ek~

18 November 2008

cantik kah?? 4C08?


ini lah latest image kami..sesiape nak komen, boleh..jangan kutuk da...

saya ni sYaqX

cuti2..

meh la ctekn pngalaman cuti neyh..
share le kpd rkn2 anda ni..
our new topic 2 diskus..

cuti2..


hai, saya sYaqX..aw sume sihat??
xpe, kat sini sy snaraikan omwork
supaya awak sume sihat!!
  1. BM: Antalogi
  2. BI: The Pearl
  3. AddMath: QuestionS given
  4. PAI@moral: Presention
  5. Physics: Note f4
  6. Bio: folio chpter f5
  7. Chemistry: QuestionS given
  8. Sejarah: Note creativE & Krities...
SemogA Berjaja. good luck.

17 November 2008

baju klas..

spe2 yang ad rsekan ye ni kreatif...
leh anta dsign baju klas kat ak..
pas ni akan ku ch0ose la spe yg tpilih..
hadiah ny agak lumayan..
bkak sk0l nnt ak bgtau...

~ADMIN~

15 November 2008

khidmat masyarakat

hantu!!!!!!!!!!!
rajinnyer

5 sekawan


cire n cheq



buat sehabis sedap0809




koya macho!!!!!!!!!!!!!





hasil tangan kitorang:-)